BejelentésKandalló, cserépkályha, kemence építés - Móró László kandallós, kályhás, cserépkályha építő
Móró Kandalló Kft.- Budapest XXIII. kerület - Soroksár - 0620/9343159

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Régi székhelyünk:

A cégünk Pilisvörösváron a Kálvária utcában működött 2011. november 11-ig.

Címváltozás

Új székhelyünk: Budapest XXIII. ker. Tárcsás u. 21. 1238

Facebook

Megtalálhatók vagyunk a FACEBOOK-on is.
Móró László kályhás ( kályhaépítő  és kandallóépítő ) vagyok.

Több évtizedes szakmai gyakorlattal rendelkezem, meglapítása óta tagja vagyok a Cserépkályhások, Kandallóépítők és Gyártók Országos Ipartestületének.

Vállaljuk kandalló, cserépkályha, csempekandalló, kemence, kerti grill, kerti konyha tervezését, építését, kivitelezését.

 

 

A honlapjainkon (morokandalo.hu, morocserepklyha.hu és a morokemence.hu) látható fotókat az elmúlt 20 év munkáiból válogattuk.

A galériákban segítséget talál ahhoz, hogy elképzelje kandallóját, cserépkályháját vagy kemencéjét. Ötletet meríthet a galériában található több száz fotóból.

Kandallóburkolatokat több méret, stílus és anyag közül választhat. A kandallóburkolatok megfelelő szaktudással saját kezűleg könnyen a tűztér köré építhetőek, melyet igény szerint szaktanácsadással segítünk, de a házilagos kivitelezést nem javasoljuk.

Nem kell határt szabnia fantáziájának, bármi is legyen az Ön elképzelése, mi megvalósítjuk. Mondja el nekünk teljesen komplett elképzeléseit vagy csak egy részletet, mi bármit megtervezünk és összeállítunk Önnek.

Felhívjuk figyelmét arra, hogy a kandallók, cserépkályhák, csempekandallók működtetéséhez  szükséges engedélyek kiadásához a kéményseprő vállalat megköveteli az  un. Kivitelezői nyilatkozat. Amelyet csak az általunk megépített kandallókra van módunk kiadni.

A kandallóburkolatok árai függnek a méreteiktől, felhasznált anyagoktól minőségétől és mennyiségétől, valamint egyéb paraméterektől.

Egyeztetés nélkül pontos árakat csak az akciós kandallóburkolatoknál tudunk megadni. Minden más elképzelés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen egyedi árajánlatot.

Rendelje meg egyszerűen Az Ön számára megfelelő kandallóburkolat megrendelését egyszerűen megteheti. Nem kell mást tennie, mint a kapcsolat menüpont alatt található bármelyik elérhetőségünkön jelzi igényét felénk. Mi a lehető leghamarabb az Ön rendelkezésére állunk.

 

 

Könnyen elérhetők vagyunk: Csepel (XXI. kerület.),Pesterzsébet - Erzsébet (XX. kerület.), XVIII., XIX. kerületből, valamint Szigethalom, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Lakihegy, Tököl, Ráckeve, Dunaharaszti, Gyál,  Kiskunlacháza, Vecsés, Érd, Törökbálint, Budafok (XXIII kerület), Dabas, Göd, Gödöllő, Dunakeszi, Vecsés, Fót,  Biatorbágy, Isaszeg, Szentendre, Balaton környéke, Velence, Agár, Dabas, Bicske, Tárnok, Leányfalu, Vác,Dunaújváros, Cegléd, Nagykáta településekről.Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Veszpréminé Kővári Edit [ 2012-11-18 11:02 ]

Tisztelt Móró László!

Olyan kérdéssel fordulok Önhöz, hogy nekünk már van egy fém kandallónk, és hogy azt körbe lehet-e építeni ilyen kandallóburkolattal.Nekünk a Sprendelt tetszik a legjobban, hogy azzal esetleg megoldható lenne-e a beépítése, vagy mindenképp a konkrét kandalló betét kell hozzá.

Segítségét előre is köszönjük.

Üdvözlettel:
Veszpréminé Kővári Edit
9178, Hédervár
Vásártér u.14.Kápolnási Richárd [ 2012-01-26 15:43 ]

Nyár környékén szeretnék a lakásomba kandallót csináltatni csak eléggé tudatlan vagyok a témában.
Olyan kérdésem lenne hogy körülbelül mennyibe kerülne hozzám mindennel együtt egy komplett kandalló.Tudom ez rengeteg mindentől függ de egy körülbelüli árat hátha tudnának mondani.
Nyitott rendszerről van szó. Mindenképpen be szeretném kötni a kandallót is központi fűtésbe. 120 négyzetméter a ház + van egy tetőtér ami kb 100 négyzetméter.minden szobában van radiátor.
Gondolom önök tudják hogy hány kw-os betét kellene meg ilyesmi.
Egy egyszerű burkolat ami a legolcsóbb nekem teljesen tökéletes lenne.
Előre is köszönöm a segítségüket.
További szép napot !Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!